Transparent
Inloggen
Sluiten

College Rotterdam spreekt zich uit voor bouw nieuw stadion, maar gemeenteraad beslist

29 mei 2013 22:08 - RTV Rijnmond

Burgemeester en wethouders van Rotterdam zijn voorstander van een nieuw Feyenoordstadion. Dat staat in een uitgelekte mail van wethouder Moti aan de vier fractievoorzitters van de coalitiepartijen, die in handen viel van RTV Rijnmond. In de brief schrijft Moti dat er financiële ruimte is voor de ontwikkeling van het nieuwe stadion en het Stadionpark.

De gemeenteraad moet echter de beslissing nemen. Zij willen de uitkomsten van externe onderzoeken afwachten. De verwachting is dat de gemeenteraad voor de zomervakantie een besluit neemt over de bouw van een nieuw stadion.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

college moti brief coalitiepartijen feyenoordstadion fractievoorzitters rijnmond stadionpark voorstander wethouders zomervakantie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave