Transparent
Inloggen
Sluiten

Extra 6,5 ton aan tv-rechten binnen; bereiken groepsfase EL kan ruim 5 miljoen opleveren

12 mei 2013 17:31

Met de zege op NAC is de ploeg niet alleen verzekerd van de derde plaats. Ook blijft de afstand op AZ zodanig dat Feyenoord NAC voor blijft op de vernieuwde ranglijst voor de tv-rechten. Door de enorme injectie van FOX levert een plaats meer op minder maar liefst 6,5 ton op. 'Dat is voor ons serieus geld', aldus Gudde tegenover RTV Rijnmond.

'Daarnaast is het belangrijk om de groepsfase van de Europa League weer een keer te bereiken. Ik heb al voorzichtig gerekend; met kwalificatiepremies, wedstrijdpremies en drie of vier keer een goed gevuld huis, kunnen wij daar ook een omzet van een miljoen of vijf ruim uithalen. Dat is voor Feyenoord serieus geld, omdat wij dan ook definitief die laatste serie schulden kunnen wegwerken,' aldus Gudde.




Tags

ton gudde nac fox kwalificatiepremies rijnmond schulden uithalen wedstrijdpremies wegwerken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kasperk liverpool marketing performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave