Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verzekert zich door Pelle van derde plaats: 1-0

12 mei 2013 16:27

Feyenoord heeft zich door een 1-0 zege op NAC verzekerd van de derde plaats op de ranglijst. Daarvoor had het wel een discutabel doelpunt van Pelle voor nodig.

Zonder groots te spelen haalde Feyenoord een belangrijke zege binnen. Voor rust waren er kansen voor Pelle en Mathijsen, maar bleef de stand 0-0.

Na een uur spelen kwam Feyenoord eindelijk op voorsprong. Pelle kopte de bal op doel. In het doel kopte Gillessen de bal via de onderkant van de lat weer het veld in. Of de bal in zijn geheel over de doellijn was gegaan, blijft ook na het zien van de tv-beelden onduidelijk. De grensrechter aarzelde echter niet en stuurde scheidsrechter Janssen naar de middenlijn voor een doelpunt. In het vervolg kreeg Feyenoord ook nog de mogelijkheden op de beslissende 2-0. Verhoek hielp nog een kans om zeep en een vrije trap van Vormer belandde op de lat. De 1-0 was echter voldoende om het seizoen toch nog met een glimlach af te sluiten.




Tags

pelle verzekert aarzelde discutabel doellijn gillessen glimlach grensrechter janssen mathijsen middenlijn nac onderkant verhoek vormer zeep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts yoda