Transparent
Inloggen
Sluiten

Mokotjo: jammer dat ik niet heb kunnen doorbreken bij Feyenoord, veel concurrentie met Clasie en Vormer

10 mei 2013 17:23 - Sport-Promotion.nl

Op de website van zijn management Sport-Promotion laat Kamohelo Mokotjo weten 'dolblij' te zijn met zijn overgang naar PEC. "Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Die krijg ik nu in Zwolle. Ik zat in Rotterdam op een dood spoor en zij toonden oprechte interesse hoe ik daarmee om ben gegaan. Ze gaven mij het gevoel dat ik voor PEC van waarde kan zijn. PEC heeft zeker potentie. Ze willen het in Zwolle natuurlijk nog beter gaan doen dan het afgelopen seizoen. PEC heeft dit jaar in veel wedstrijden een positieve indruk achtergelaten, met vaak goed voetbal en goed positiespel. Ja, precies zoals ik het ook wil spelen."

"Het blijft natuurlijk jammer dat ik in Rotterdam niet echt heb kunnen doorbreken. Ik had natuurlijk ook de 'pech' dat er een heel goede lichting spelers, en dan met name middenvelders, klaarstond. Jordy Clasie heeft zich bijvoorbeeld stormachtig ontwikkeld en het Nederlands Elftal gehaald. Die wissel je als trainer niet zo snel. En ook Ruud Vormer was nog aangetrokken als controlerende middenvelder. Dus op die positie was veel concurrentie."

Meer op Sport-Promotion.nl




Tags

pec clasie mokotjo vormer dolblij dood kamohelo klaarstond promotion spoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.498 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda