Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoen gaat als nachtkaars uit door nederlaag bij ADO: 2-0

5 mei 2013 14:39

Feyenoord kan definitief een streep zetten door het streven naar een plaats in de Champions League. De ploeg verloor uit met 2-0 bij ADO Den Haag, waardoor de tweede plaats praktisch onhaalbaar is geworden. Feyenoord kan in punten nog wel gelijk komen, maar het verschil in doelsaldo is onoverbrugbaar.

Het ging voor Feyenoord al direct mis in Den Haag. Binnen tien minuten kwam ADO op voorsprong. De Vrij greep niet in. Van Duinen maakte gebruik van de ruimte die hij kreeg en schoot heel knap binnen. Vervolgens kwamen er kansen voor de Rotterdammers, die waren echter niet aan Pelle en Schaken besteed. Acht minuten voor rust werd het nog erger. Janmaat veroorzaakte een penalty na een overtreding op Chery. Holla schoot vervolgens de 2-0 binnen vanaf de strafschopstip.

Na rust moest Feyenoord op zoek naar doelpunten. De ploeg drong wel aan, maar wist de aansluitingstreffer niet te maken. Kansen kwamen er wel. Pelle had echter zijn dag niet en de afhankelijkheid daarvan bleek weer eens te meer. Dat Pelle zijn dag niet had, bleek eens te meer in blessuretijd. In de 96ste (!) minuut mocht hij aanleggen voor een penalty. Hij schoot hem vervolgens hoog over.




Tags

ado pelle nachtkaars aanleggen afhankelijkheid besteed chery drong duinen holla janmaat onoverbrugbaar praktisch schaken veroorzaakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.342 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda