Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosvelt: 'nog niets verloren'

23 april 2000 16:31

Verslaggever: RvN

Een van de beste spelers van Feyenoord, Paul Bosvelt, liet na afloop weten dat er nog niets verloren is na het gelijke spel tegen Ajax. Hoewel in punten Feyenoord weinig opschiet op de ranglijst met het gelijke spel, was volgens Bosvelt de winst van de dag dat Feyenoord eindelijk weer eens goed speelde. Uiteindelijk vond hij de uitslag waarschijnlijk wel terecht na de kansen van Ajax in de tweede helft, maar in de eerste helft had Feyenoord al verder weg moeten lopen van Ajax. In plaats van zelf de kansen af te maken liet het Ajax op voorsprong komen, volledig tegen de verhouding in aldus Bosvelt.

Over het penaltygeval waar hij bij betrokken was zij hij glimlachend: 'Dat had de scheidsrechter goed gezien, ik probeerde hem te versieren, helaas trapte hij er niet in'.

Hoewel Bosvelt niet ontevreden was met het behaalde resultaat, was hij bewust van het feit dat het steeds korter dag wordt om zich nog te kwalificeren voor de Champions League.

Meer op




Tags

bosvelt glimlachend korter opschiet penaltygeval trapte verhouding versieren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul jacobs kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda