Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord haalt met 6-0 uit in de Kuip

28 april 2013 16:20

Feyenoord heeft zondagmiddag in De Kuip ouderwets uitgehaald. De ploeg was veel te sterk voor Heracles en won uiteindelijk met maar liefst 6-0. Goossens en Pelle tekenden beiden voor twee treffers.

Het duurde even voordat Feyenoord op voorsprong kwam. Na kansen van Schaken en Vilhena was het Goossens die Feyenoord op 1-0 zette. Hij schoot na twintig minuten een vrije trap op schitterende wijze binnen. Vervolgens was Feyenoord los. Pelle (schot) en Immers via een intikker zetten Feyenoord vervolgens binnen tien minuten op 3-0. Op slag van rust mocht Pelle vanaf de strafschopstip aanleggen voor de 4-0. Bij de penalty moest doelman Pasveer van Heracles met rood vertrekken.

Na rust mocht Feyenoord nog 45 minuten tegen tien man spelen. Feyenoord ging door op zoek naar meer doelpunten. Er zouden er uiteindelijk nog twee vallen. Eerst was het Schaken die op snelheid doorging en de 5-0 maakte. Vervolgens kon Goossens ook nog ongehinderd zijn tweede binnenkoppen. Daarmee kwam er een einde aan een mooie middag in de Kuip.
Tags

kuip goossens pelle heracles schaken aanleggen binnenkoppen intikker ongehinderd ouderwets pasveer tekenden vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne balde berghuis bestlander bijlow boer bozenik brad conteh destructief edirin hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kuijt kuip marwijk mischien nederland onzin oranje ramesoe tno visuele willykment