Transparent
Inloggen
Sluiten

Australier Bright in Nederland voor stage bij Feyenoord

10 mei 2002 09:52

Verslaggever: RvN

Vanuit Australie wordt gemeld dat Jeff Bright, speler van Cockburn City inmiddels in Nederland is gearriveerd voor een stage van 2 weken bij Feyenoord. De 17-jarige linksbenige speler zal o.a. meespelen in het internationale jeugdtoernooi van Feyenoord. Vorig jaar was de linkerflankspeler al op stage bij het Engelse Leicester City. De stage is geregeld op aanraden van Feyenoord scout Dave Mitchell.

Tegelijkertijd laat voormalig Feyenoord verdediger Stephen Laybutt in een indrukwekkend interview met The Daily Telegraph weten dat hij bijna met voetballen was gestopt vanwege geruchten dat hij een drankprobleem zou hebben en dat daarom zijn periode bij Feyenoord mislukt zou zijn. Inmiddels is Laybutt weer geheel hersteld van zijn blessures en heeft hij de geruchten de kop in weten te drukken. De verdeidger staat zondag in de finale van de play-offs om het Australische landskampioenschap met zijn nieuwe club Olympic Sharks.

Meer op
Tags

stage bright nederland australier laybutt aanraden australie australische cockburn dave drankprobleem gearriveerd jeff jeugdtoernooi landskampioenschap leicester linkerflankspeler olympic sharks stephen telegraph verdeidger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.775 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bullaude dahl democraten geertruida gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez nieuwkoop nomination primary priske roma sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump walemark zerrouki