Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord laat het liggen in Waalwijk: 1-1

14 april 2013 16:28

Feyenoord heeft het laten liggen in Waalwijk. De laatste kans op de titel lijkt vervlogen na een 1-1 gelijkspel tegen RKC.

Feyenoord zette RKC vanaf het begin vast. De ploeg kreeg kansen via Pelle en Goossens maar had een penalty nodig om op voorsprong te komen. Een overtreding van Van Peppen zorgde voor dit buitenkansje. Pelle mocht van elf meter aanleggen en faalde niet.

Feyenoord ging zeker niet makkelijker spelen door de voorsprong. De ploeg creëerde nauwelijks kansen. Tien minuten na rust verloor Boetius de bal. Vervolgens liet de ploeg Duits lopen. Hij kon ongehinderd op het stafschopgebied af en vervolgens voor de 1-1 uithalen.

Feyenoord profiteerde het daarna nog wel en kreeg nog enkele mogelijkheden. Het echte geloof leek er echter niet meer te zijn in de ploeg. Het zou dan ook 1-1 blijven.
Tags

pelle rkc aanleggen boetius creeerde goossens ongehinderd peppen stafschopgebied titel uithalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne balde berghuis bestlander bijlow boer bozenik brad destructief edirin hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kokcu kuijt kuip marwijk mischien nederland onzin oranje ramesoe tno visuele willykment