Transparent
Inloggen
Sluiten

Centrum Rotterdam viert groots feest

8 mei 2002 23:23

Verslaggever: RvN

In het centrum van Rotterdam werd de wedstrijd op grote schermen gevolgd. Direct na het laatste fluitsignaal barstte een enorm feest los. Supporters gingen gezamenlijk uit hun dak en vergaten voor een moment het gebeuren van de afgelopen dagen in Rotterdam en vierden hand in hand het feest van hun Feyenoord. Het vuurwerk barstte los, vlaggen in de lucht en mensen gingen al toeterend met auto's door Rotterdam.

Vele duizenden fans stonden in het centrum op straat om samen het feest te vieren. Het Stadhuisplein, Coolsingel en eigenlijk het gehele centrum waren roodwit. De verwachting is dat het feest tot in de late uurtjes door zal gaan in het centrum, ondanks dat er geen huldiging meer zal volgen.

Meer op




Tags

viert coolsingel dak duizenden fluitsignaal huldiging lucht roodwit schermen stadhuisplein toeterend uurtjes vergaten vierden vlaggen vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brands gaal geluisterd gio hag input intensiteit kasperk kloese kraay liverpool pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda