Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk en Bosvelt blij maar ook realistisch

8 mei 2002 23:22

Verslaggever: RvN

Uiteraard waren de eerste reacties van Paul Bosvelt en Pierre van Hooijdonk een van vreugde. Toch reageerden ze direct heel realistisch en werden vooral de mindere punten van Feyenoord uitgesproken. 'Het was heel moeizaam in de tweede helft, we gaven veel te veel ruimte weg' aldus Bosvelt. 'Maar het resultaat is natuurlijk waanzinnig, alles gaat nu heel snel en het is moeilijk te beschrijven wat er door je heen gaat. het is zo uitzonderlijk dat een Nederlandse ploeg zover komt en ongelofelijk dat je hem dan ook nog wint. Ons seizoen is gekend door wisselvalligheid en dan maakt dit bijna alles goed' aldus Bosvelt.

Ook Van Hooijdonk begon met het feit dat hij zelf een hele matige wedstrijd speelde. 'Ik ben tevreden vanwege mijn twee goals maar verder niet. Ik heb niet het gevoel dat ik een berepartij heb gespeeld, er waren slechts een paar belangrijke momenten en ik ben blij dat dat voldoende is geweest voor de winst'. Daarbij schoot hij ook nog eens een vrije trap op de paal 'ik geloof niet dat ik de bal voor die vrije trap al een keer goed geraakt had' aldus Van Hooijdonk.

'Maar in zo'n wedstrijd geldt alleen het resultaat. En dan moet je niet meer achterom kijken. Ik heb niet goed gespeeld, maar ik heb er wel enorm van genoten. Dit was fantastisch'.

Meer op




Tags

bosvelt hooijdonk achterom berepartij beschrijven reageerden uitzonderlijk wisselvalligheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki