Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosvelt neemt UEFA Cup in ontvangst; Feyenoord selectie gehuldigd

8 mei 2002 22:52

Verslaggever: RvN

Nadat alle spelers hun Europese medialle in ontvangst mochten nemen, nam de selectie plaats op een verhoging alvorens Paul Bosvelt als aanvoerder naar voren mocht komen en de UEFA Cup in de handen nemen en tonen aan het Rotterdamse publiek. Nadat de UEFA Cup door de selectie in de hoogte werd gebracht, ontstond er een emotioneel en uitzinnig feest door de spelers op de verhoging, waarbij de vonk van de spelers direct voelbaar oversloeg naar de fans op de tribune. De selectie en ook het publiek kregen daarmee het slot van het seizoen dat het verdiende.

De UEFA Cup ging vervolgens in handen van de selectie op de ronde door het stadion langs de vakken om hem te tonen aan het publiek en om vooral samen met de uitzinnige fans het feest te vieren. Het stadion trilde daarbij op haar grondvesten.

Meer op
Tags

uefa bosvelt ontvangst emotioneel grondvesten medialle oversloeg slot trilde uitzinnige voelbaar vonk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zechiel zerrouki