Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosvelt neemt UEFA Cup in ontvangst; Feyenoord selectie gehuldigd

8 mei 2002 22:52

Verslaggever: RvN

Nadat alle spelers hun Europese medialle in ontvangst mochten nemen, nam de selectie plaats op een verhoging alvorens Paul Bosvelt als aanvoerder naar voren mocht komen en de UEFA Cup in de handen nemen en tonen aan het Rotterdamse publiek. Nadat de UEFA Cup door de selectie in de hoogte werd gebracht, ontstond er een emotioneel en uitzinnig feest door de spelers op de verhoging, waarbij de vonk van de spelers direct voelbaar oversloeg naar de fans op de tribune. De selectie en ook het publiek kregen daarmee het slot van het seizoen dat het verdiende.

De UEFA Cup ging vervolgens in handen van de selectie op de ronde door het stadion langs de vakken om hem te tonen aan het publiek en om vooral samen met de uitzinnige fans het feest te vieren. Het stadion trilde daarbij op haar grondvesten.

Meer op




Tags

uefa bosvelt ontvangst emotioneel grondvesten medialle oversloeg slot trilde uitzinnige vakken voelbaar vonk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.465 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match medication modern players slot stuivenberg wehave yoda