Transparent
Inloggen
Sluiten

Gudde: 'zonder nieuw stadion zal een eventuele titel een incident zijn'

5 april 2013 18:41

Tegenover NUsport laat Eric Gudde weten dat Feyenoord zonder een nieuw stadion niet structureel mee zal kunnen spelen om de Nederlandse titel. 'Feyenoord gaat ongetwijfeld weer een keer kampioen worden. Ik heb in het kader van de plannen voor het nieuwe stadion ook gezegd dat nieuwbouw noodzakelijk is om weer structureel voor de titel te spelen. Zonder een nieuw stadion blijft het alleen een incident, simpelweg omdat we nu slechts de vijfde begroting van Nederland hebben. Het nieuwe stadion is echt nodig om substantieel onze omzet te verhogen."

"Het is bijna een economische wetmatigheid dat daar waar geld beschikbaar is, succes naderbij komt. Ik noemde Vitesse, Paris Saint-Germain en Manchester City als voorbeelden, maar dat is natuurlijk niet de manier waarop wij het willen. Die sfeer en dat imago passen niet bij ons. Wij willen het doen via een nieuw stadion."

"Er zijn mensen die kritisch naar het nieuwe stadion kijken. Dat is logisch omdat ze er nog onvoldoende over weten en we de plannen pas deze week pas goed bekend hebben gemaakt. Als je nu de eerste vragen ziet die via de website binnen komen, zijn die overwegend positief. Supporters komen met allerlei goede suggesties en die hoor ik ook op Varkenoord."




Tags

titel gudde imago kader nederland nieuwbouw substantieel varkenoord verhogen vitesse wetmatigheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton citrate dysfunction erectile excelsior fildena geertruida hancko kasperk knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid post potter schreuder scouten sildenafil slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur yoda zeb