Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: 'supporters moeten beseffen dat verhuizing noodzakelijk is'

5 april 2013 08:14 - De Telegraaf

Onder de fans is er de nodige tegenstand tegen de komst van een nieuw stadion. Ronald Koeman stelt in De Telegraaf trots te zijn op de passie van het Rotterdamse legioen, maar vindt een verhuizing naar een fonkelnieuw stadion op Varkenoord ’absolute noodzaak’. "Deze club moet echt naar een groter en moderner stadion. Uit deze Kuip haalt de club, in vergelijking met andere topclubs, veel te weinig inkomsten. Hier zitten we aan het plafond. En elke dag dat ik hier loop, kom ik dingen tegen die eigenlijk niet meer kunnen bij zo’n grote club."

"Voetbaltechnisch hebben we met deze spelers stappen gemaakt, maar de organisatie moet die stappen ook maken. De supporters moeten beseffen dat het noodzakelijk is om te verhuizen”, voegt Koeman toe.

Meer op De Telegraaf




Tags

koeman verhuizing fonkelnieuw kuip legioen moderner passie plafond telegraaf varkenoord verhuizen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kasperk liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave