Transparent
Inloggen
Sluiten

De Vrij: uitlatingen wat uit zijn verband gerukt

28 maart 2013 20:03 - Feyenoordnet.nl

Stefan de Vrij reageerde na afloop van de training tegenover de Supportersvereniging over de berichtgeving in de media over een interview van Stefan de Vrij met Metro. De verdediger van Feyenoord stelde daarin zich graag te meten op een hoger niveau zoals bij het Nederlands elftal. Plaatsing met Feyenoord voor de Champions League zou dan ook een pre zijn. De opmerking 'de eredivisie ken ik nu wel' in dat verband haalde de titel van het verder heel genuanceerde interview. Veel media en websites gingen echter vervolgens aan de haal met een bericht dat De Vrij is uitgekeken op de Eredivisie.

"Zo bedoel ik het helemaal niet, al lijkt het daar wel op," sprak De Vrij na afloop van de training. "Ik ben zeker niet op Feyenoord en de Nederlandse competitie uitgekeken. Het is wat uit zijn verband gerukt. Daar baal ik wel van. Wie mij kent weet dat ik dergelijke uitspraken nooit zal doen. Natuurlijk heb ik ambitie en wil ik ooit het avontuur naar het buitenland aan, maar ik weet ook dat een eventuele transfer één jaar voor het WK riskant is. Na dit seizoen ga ik met de club weer in gesprek over mijn in 2014 aflopende contract. Wie weet wat daar uitkomt."

Meer op Feyenoordnet.nl




Tags

gerukt eredivisie stefan genuanceerde metro pre riskant supportersvereniging titel websites

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.659 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente wehave willykment yoda