Transparent
Inloggen
Sluiten

Schaken: ik zou de spitspositie wel willen en kunnen invullen

28 maart 2013 19:53

Ruben Schaken ziet het zelf wel zitten om tegen Heerenveen als spits te fungeren, zo laat hij weten in het gratis dagblad Sp!ts. „Ik zou het willen en kunnen. Vorig seizoen heb ik ook een paar keer in de spits gestaan toen John Guidetti wegviel en pikte ik een paar doelpuntjes mee. Ik ben natuurlijk geen Pellè, maar ik kan door het op mijn eigen manier in te vullen ook gevaarlijk worden en anderen in stelling brengen. Ik ben dus een optie, maar de trainer kan het ook met Lex proberen. Ik zie het wel waar hij voor kiest. Koeman heeft altijd een goed tactisch plan, dus daar heb ik wel vertrouwen in.”

Dat er voorafgaand aan de reis naar Friesland slechts twee oefensessies staan ingeroosterd, is volgens Schaken geen probleem. „Aan de ene kant is het jammer dat we maar zo kort de tijd hebben, maar aan de andere kant spelen we al zo lang met elkaar samen dat we precies weten wat ieders kwaliteiten zijn. Sommige jongens staan zaterdag weliswaar op een andere positie, maar dan hoef je alleen maar aan te geven waar en hoe je de ballen wilt krijgen. Dan komt wel goed in twee trainingen.”




Tags

schaken doelpuntjes friesland guidetti heerenveen ingeroosterd koeman lex oefensessies pelle pikte ruben stelling wegviel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda