Transparent
Inloggen
Sluiten

De Vrij: transfer één jaar voor het WK riskant: 'pré om CL te spelen met Feyenoord'

27 maart 2013 19:22 - Metro

Stefan de Vrij laat in een interview in Metro weten dat hij veel geleerd heeft bij Oranje. "Ik geniet vooral van het feit dat ik er bij zit. De wedstrijden zijn leerzaam. Het niveau bij het Nederlands elftal is echt stukken hoger dan in de Eredivisie."

Iedere speler wil zich meten met de besten, zo ook Stefan de Vrij. Hij wordt inmiddels door verschillende topclubs in de gaten gehouden. Maar De Vrij weet ook dat een transfer één jaar voor het WK riskant is. “Het is daarom een pré om volgend seizoen met Feyenoord Europees te spelen, het liefst Champions League. Ik heb nu 3,5 jaar in de Eredivisie gespeeld. Dat ken ik nu wel.”

Lees het gehele interview met De Vrij: Metro

Meer op Metro




Tags

pre riskant eredivisie metro stefan besten geniet oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 33.584 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane beelen bosz bueno eredivisie flamingo geertruida girona hancko hezbollah high intensity israel kraaij libanon lotomba middenveldert milambo nieuwkoop paixao pedersen priske read slot socrates stengs timber twente ueda willykment