Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman zal bij spelers aandringen transferperikelen buiten kampioensstrijd te houden

27 maart 2013 19:13

Ronald Koeman heeft donderdag na alle interlands zijn spelersgroep weer compleet. tegenover Voetbal International laat hij weten dan in de kleedkamer het woord nemen. Hij wil voorkomen dat allerlei transfergeruchten en perikelen Feyenoord sportief zullen gaan belemmeren in de kampioensstrijd. Rondom Jordy Clasie is het spel al begonnen.

"Wij kunnen dit soort berichten niet tegenhouden", aldus Koeman, "maar ik weet wel hoe het spel wordt gespeeld. Ook de omgeving van de spelers heeft hierin een rol. Ik zal ze verzoeken daarmee rekening te houden, want de focus moet liggen op de laatste zeven wedstrijden, niet op een eventuele transfer."




Tags

koeman kampioensstrijd aandringen transferperikelen belemmeren clasie perikelen tegenhouden transfergeruchten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.354 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda