Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord feliciteert Ronald Koeman

21 maart 2013 13:13 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft de vijftigste verjaardag van Ronald Koeman donderdag niet ongemerkt voorbij laten gaan. De hoofdtrainer, die naar aanleiding van zijn verjaardag vorige week al het eerste exemplaar van een speciale uitgave van Feyenoord Magazine in ontvangst mocht nemen, werd donderdag opnieuw verrast door de club.

Dat Feyenoord zijn verjaardag niet was vergeten, merkte Koeman al direct toen hij ’s ochtends vroeg het terrein van De Kuip op reed en een metershoge Abraham-pop bij zijn kantoor zag staan, met daarbij een grote vlag met de tekst Ronald Koeman 50 jaar.

De hoofdtrainer ontving direct daaropvolgend de felicitaties van directie, staf en vele overige medewerkers, voordat hij bij het gezamenlijke ontbijt opnieuw verrast werd met een grote taart.

Alle aanwezige spelers grepen die gelegenheid aan om hun trainer te feliciteren, maar ze vertelden daar niet bij dat ze nog een verrassing voor hem hadden. Die werd even later zichtbaar op het trainingsveld, nadat de spelers tijdens hun warming-up plotseling ontsnapten richting het tweede trainingsveld, om even later weer tevoorschijn te komen met speciale shirts aan met daarop het portret van Koeman en het rugnummer 50. Koeman zelf begon breed te lachen toen hij de ludieke actie van zijn spelers eenmaal in de gaten kreeg en begroette hen met applaus op het moment dat ze hem passeerden op het veld.

Koeman liet na afloop van de training weten alle felicitaties en verrassingen erg te waarderen. ‘Ook al vind ik leeftijd zelf niet zo belangrijk, want het gaat erom hoe oud je je voelt’, glimlachte hij. De trainer stond desgevraagd ook stil bij zijn periodes bij Feyenoord tot dusver. ‘Ik heb het ontzettend naar mijn zin op dit moment bij de club’, vertelde hij. ‘Het mooiste moment dat ik tot dusver heb meegemaakt bij Feyenoord vond ik mijn afscheid als speler tegen Lazio Roma. Ik hoop dat dat hoogtepunt dit seizoen overtroffen gaat worden op 12 mei...’

Donderdag (vandaag), op de vijftigste verjaardag van zijn trainer, verschijnt de officiële biografie van Ronald Koeman. De trainer schuift donderdagavond aan bij het programma De Wereld Draait Door om te praten over zijn verjaardag en het boek. De Wereld Draait Door is donderdag om 19.30 uur te zien op Nederland 3.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

koeman felicitaties vijftigste applaus begroette biografie boek daaropvolgend exemplaar feliciteren glimlachte grepen kantoor kuip lazio magazine metershoge nederland ongemerkt ontbijt ontsnapten ontvangst passeerden pop portret roma taart tekst terrein tevoorschijn verrassingen verschijnt vlag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki