Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vierde plek zal als teleurstelling voelen'

18 maart 2013 18:40

Directe plaatsing voor Europees voetbal is zo goed als zeker na de 2-1 winst op FC Utrecht. “Dat was het doel dat we naar buiten hebben uitgesproken”, aldus Jordy Clasie tegen VoetbalPrimeur. “Maar we staan nu zo dichtbij de koppositie, dat we meer willen.”

“Als we aan het einde van het seizoen vierde staan, zal dat als een teleurstelling voelen”, gaat Clasie verder. Feyenoord won zondag nipt van FC Utrecht. “We hadden het lastig, dat kon je zien aan de wedstrijd en ook de uitslag”, vertelt Clasie. “Maar in De Kuip laten we al anderhalf jaar zien dat we nauwelijks te verslaan zijn. Dat Utrecht terug kwam tot 1-1 was schrikken, maar ik vertrouwde erop dat we thuis zouden winnen.”

Clasie ziet Feyenoord in eigen huis geen misstappen maken. Zijn het dan de uitduels die de Rotterdammers de meeste zorgen baren. “Nou, voor ons is eigenlijk elke wedstrijd moeilijk”, stelt Clasie. “Bekijk elke week de uitslagen maar. Er komen hele rare resultaten langs en we moeten ervoor zorgen dat dat bij ons niet gebeurt.”




Tags

clasie utrecht baren kuip misstappen nipt uitduels voetbalprimeur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.571 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands fortuna freak geertruida gimenez huur jong kkd koeman lingr lopez middenveldert milambo pepi psg read sauer schouten slot sparta stewart titel twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment