Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Utrecht ideale tegenstander om te laten zien dat we titelkandidaat zijn

14 maart 2013 19:37

Zondag staat de thuiswedstrijd tegen de nummer 5 van de ranglijst FC Utrecht op het programma. Feyenoord kan dan opnieuw een hele belangrijkste stap zette in de titelstrijd. Ronald Koeman denkt dat het een lastige wedstrijd gaat worden. "Het elftal van Utrecht steekt goed in elkaar, is fysiek sterk, heeft goede koppers, speelt een lastig te bestrijden 4-4-2 systeem en is daardoor gewoon heel moeilijk te verslaan", vertelde de trainer aan Voetbal International.

Koeman zegt tegelijkertijd ook enorm uit te kijken naar het duel. "Wij zijn fit en hebben veel vertrouwen. FC Utrecht is een ideale tegenstander om te laten zien dat het terecht is dat we bovenin meedoen. Het is een uitdaging waarin ik alle vertrouwen heb."




Tags

utrecht koeman titelkandidaat titelstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lachwekkend lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda