Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel verwacht niet dat 'gunfactor' voor Feyenoord rol gaat spelen in titelstrijd

12 maart 2013 07:08

Het Algemeen Dagblad bericht vandaag uitgebreid over de gunfactor die in het hele Nederland voor Feyenoord is. Ook bij Ajax en PSV gunnen ze Feyenoord het succes.

Volgens het Algemeen Dagblad is het de vraag in hoeverre die gunfactor Feyenoord nog gaat helpen in de titelstrijd. Zijn er straks nog meer scheidsrechters die Feyenoord het voordeel van de twijfel geven? De Rotterdammers treffen boven FC Utrecht en ADO Den Haag nog, van oudsher twee clubs met een grote antipathie tegen Ajax. De onvermijdelijke complottheorieen liggen voor de hand.

Van Geel gelooft echter niet dat de gunfactor een rol zal gaan spelen. 'Als ze het ons het meest gunnen, dan zal dat ná het seizoen zijn. Voorlopig strijdt iedereen voor zijn eigen kans. En zo hoort het. Het is bovenal zaak om de rust te bewaren. Dat anderen nu anders naar ons gaan kijken, is prima. Dat hoort erbij. Zolang we onszelf maar niet gek maken.'




Tags

gunfactor titelstrijd gunnen ado antipathie complottheorieen nederland oudsher utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.501 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda