Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - Ajax

22 april 2000 09:08

Verslaggever: RvN

Morgenmiddag om 14.30 uur wordt in de Kuip de klassieker tussen Feyenoord en Ajax gespeeld. Hoewel de klassieker een stukje van zijn sportieve glans heeft verloren met de sportieve problemen die beide ploegen kennen, zal de spanning er toch volledig opzitten. Zowel Ajax als Feyenoord moet winnen in de race om een positie die recht geeft op Champions League voetbal. Ajax heeft e e n punt voorsprong op de Rotterdammers en op haar beurt weer 3 punten achterstand op de nummer 2 Heerenveen. De derde plaats is goed voor een plekje in de voorronde van de Champions League. Heerenveen speelt vanavond al tegen Roda JC thuis.

De wedstrijd staat morgenmiddag onder leiding van scheidsrechter Dick Jol. Aan Rotterdamse zijde bevindt Gyan zich nog steeds in Nigeria voor interlandverplichtingen, maar kan Kalou toch gewoon mee doen. Verder kent de ploeg van Henk van Stee weinig personele problemen. Of Van Gastel net als in de vorige wedstrijd uit de basis wordt gelaten, is nog onbekend.

Ajax kent meer problemen. Babangida bevindt zich in Nigeria, O'Brien in Amerika. Daarnaast zijn de al langer geblesseerden Machlas, Vierklau, Tobiasen en ook Dani er natuurlijk niet bij aan Amsterdamse kant.

Meer op


Tags

heerenveen klassieker morgenmiddag nigeria voorbeschouwing amerika babangida brien gastel geblesseerden gelaten glans gyan jol kalou kuip machlas roda stee tobiasen vierklau voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.343 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aannemen acardipane advocaat arnesen beek berghuis bestlander bestuur botteghin cariere conteh dirkteur edirin feyenoordopnummer frankrijk generatie gescout hanegem herstructureren jeugdopleidingen johnston jong naief ontmantelen ramesoe rcv regelt sabau scouten senesi