Transparent
Inloggen
Sluiten

Zeer belangrijke zege Feyenoord uit bij Roda: 0-1

10 maart 2013 14:24

Feyenoord heeft een zwaarbevochten zege behaald in Kerkrade. Na en uur zonder een enkel probleem tegen Roda JC moest de ploeg in de slotfase nog billenknijpen. Uiteindelijk trok Feyenoord de 0-1 over de streep.

Naarmate de eerste helft vorderde werd Feyenoord steeds sterker. Dat leidde in de 30ste minuut dan ook tot de logische openingstreffer voor Feyenoord. Pelle kopte de 0-1 binnen, waarna hij even later ook dicht bij de 0-2 was.

In de tweede helft verloor Feyenoord langzamerhand de controle over de wedstrijd. Feyenoord kwam goed weg toen de scheidsrechter niets zag bij een overtreding van Martins Indi in het strafschopgebied op Malki. In het vervolg waren er kansen voor beide doelen. Met name Roda JC was enkele keren heel dicht bij de gelijkmaker. Mulder keepte vooral op de lijn echter uitstekend. Hij redde Feyenoord een aantal keer. Clasie hielp hem daarbij door een bal van Immers van de lijn af te halen.




Tags

roda billenknijpen clasie indi kerkrade malki martins mulder naarmate pelle vorderde zwaarbevochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave