Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Willem II - Feyenoord; nog onduidelijk wie er spelen bij Feyenoord

4 mei 2002 12:08 - RD

Verslaggever: RvN

Het is nog onduidelijk welke spelers Bert van marwijk zondag op zal gaan stellen in de laatste uitwedstrijd tegen Willem II. Voor Feyenoord is de wedstrijd niet meer van belang, voor Willem II enigszins in verband met intertoto voetbal. Pas na de training van zaterdag zal Van Marwijk in overleg met zijn spelers bepalen welke spelers rust krijgen met het oog op de UEFA Cup finale van komende week. De westrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Dijk.

Bij Feyenoord ontbreken in ieder geval de geblesseerden Paauwe, Van Persie, Van Gobbel, Van Haaren, Smolarek en De Visser wegens blessures. Ono is geschorst.

Aan de kant van Willem II ontbreken Ceesay, Victoria en de geschorstte Janssens.

Na de training vertrekt Van Marwijk naar Dortmund voor de kampioenswedstrijd van Borussia Dortmund tegen Werder Bremen. Dortmund zal alles uit de kast moeten halen om kampioen te worden en Van Marwijk hoopt daar nog de laatste details over de tegenstander te kunen opdoen.

Meer op RD




Tags

marwijk dortmund voorbeschouwing bremen ceesay dijk geblesseerden geschorstte gobbel haaren intertoto janssens kampioenswedstrijd kast kunen ono paauwe persie smolarek uefa victoria visser werder westrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda