Transparent
Inloggen
Sluiten

Martins Indi terug op trainingsveld

7 maart 2013 15:27 - Feyenoord.nl

Bruno Martins Indi heeft donderdag voor het eerst weer een deel van de groepstraining van Feyenoord meegemaakt. De verdediger, die is hersteld van een bovenbeenblessure, werkte woensdagmiddag al een individuele training af op Varkenoord. Donderdagochtend sloot hij deels bij de groep aan. Trainer Ronald Koeman gaf al in eerder stadium aan dat hij verwacht dat Martins Indi fit is voor de aanstaande uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade, die komende zondag wordt gespeeld. Omdat ook Terence Kongolo op de weg terug is na een knieblessure, kan Koeman bijna over een volledig fitte selectie beschikken.

Tijdens de training van donderdag werd de groep in tweeën gesplitst. Koeman nam het grootste deel van de selectie onder zijn hoede en werkte onder meer verschillende partijspelen af op een klein veld. Giovanni van Bronckhorst leidde op het naastgelegen veld een wedstrijd voetvolley en nam daar zelf ook aan deel.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

indi martins koeman bovenbeenblessure bronckhorst groepstraining hoede kerkrade kongolo naastgelegen partijspelen roda terence tweeen varkenoord voetvolley

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda