Transparent
Inloggen
Sluiten

Guyon Fernandez aangeslagen over ongeluk: 'allerbelangrijkste is dat zij snel weer helemaal opknapt'

7 maart 2013 15:26 - Feyenoord.nl

Feyenoorder Guyon Fernandez is woensdagavond, 6 maart, betrokken geraakt bij een ongeluk op de Coolsingel in Rotterdam. Rond 20.30 uur heeft hij met zijn auto een vrouw geraakt. De vrouw is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

‘Verschrikkelijk dat dit is gebeurd, vooral voor haar’, reageerde een zwaar aangeslagen Fernandez. ‘Het allerbelangrijkste is dat zij snel weer helemaal opknapt. Ik heb contact opgenomen met haar en haar familie om te kijken hoe het met haar gaat. Ik reed niet te hard, ik had niet gedronken, alleen op de een of andere manier heb ik haar niet op tijd gezien. Maar met de schuldvraag ben ik nu helemaal niet bezig. Het gaat er alleen maar om dat zij liefst snel weer helemaal herstelt', zo vertelde de speler die dusdanig aangeslagen was dat hij de training van donderdag moest laten lopen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

aangeslagen fernandez guyon ongeluk opknapt coolsingel schuldvraag verwondingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave