Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB: Aanklager besluit tot vooronderzoek over te gaan naar incident in De Kuip

25 februari 2013 14:05

De aanklager betaald voetbal is maandag een vooronderzoek gestart naar de gebeurtenissen in de catacomben van De Kuip na afloop van de wedstrijd Feyenoord – PSV (d.d. 24 februari 2013).

Na afloop van het duel zijn verschillende spelers van beide clubs betrokken geraakt bij een opstootje in de catacomben van het stadion. De aanklager heeft naar aanleiding van de televisiebeelden schriftelijke vragen gesteld aan Jeremain Lens, Joris Mathijsen, de aanvoerders van beide teams alsmede de begeleiding/het bestuur van beide clubs.

De vragen van de aanklager zien toe op wat zich in de catacomben heeft afgespeeld en wat de (directe) aanleiding hiervoor is geweest. De betrokkenen van beide clubs hebben tot dinsdag 26 februari 11.00 uur de tijd om te reageren.




Tags

aanklager kuip vooronderzoek knvb afgespeeld begeleiding bestuur jeremain joris lens mathijsen opstootje schriftelijke televisiebeelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.434 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki