Transparent
Inloggen
Sluiten

Lens: Niks ernstigs gezegd

25 februari 2013 13:42 - Telegraaf.nl

Jeremain Lens heeft maandag zijn excuses aangeboden voor het incident in de tunnel in De Kuip. Hij krijgt de maximaal mogelijke boete opgelegd door PSV.

De aanvaller verklaarde maandag dat hij Joris Mathijsen bij zijn shirt pakte omdat hij niet wilde luisteren en doorliep. Hij weersprak de geruchten dat Mathijsen zich voorafgaand aan 'tunnelgate' erg vervelend over hem zou hebben uitgelaten. "Wat er precies gezegd is, laat ik in het midden. Er is in ieder geval niks ernstigs gezegd. Het heeft ook deels te maken met de manier waarop we verliezen."

"Er waren verschillende incidenten in het veld", vervolgde Lens the day after. "Ik wilde Mathijsen alleen vragen wat hij daarmee wilde bereiken. Daarna ontstaat er tumult omdat iedereen alles wil sussen. Zo'n ophef was niet de bedoeling. Achteraf had ik misschien beter met hem kunnen bellen."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

lens ernstigs mathijsen day jeremain joris kuip tumult tunnel tunnelgate uitgelaten vervolgde weersprak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki