Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord te sterk voor PSV: 2-1

24 februari 2013 14:28

Feyenoord wist eindelijk weer een topper winnend af te sluiten. De ploeg was in de eigen Kuip duidelijk te sterk voor koploper PSV. De 2-1 zege was dan ook meer dan verdiend.

In de eerste helft had Feyenoord wel een optisch overwicht, maar wist het maar weinig gevaarlijk te worden. PSV was in de omschakeling gevaarlijker. Feyenoord kwam na ruim een half uur op achterstand via Lens. Toen was de ploeg Martins Indi al verloren door een hamstringblessure. Feyenoord kreeg vervolgens nog voor rust twee mogelijkheden via Immers en Boetius.

Na rust was Feyenoord scherper en agressiever. Dat leverde in de 47ste minuut al de gelijkmaker op. Schaken troefde Marcelo af. Hij werd onderuit gehaald in het strafschopgebied, maar kon de bal al vallend binnenschuiven. Feyenoord drukte vervolgens door en kwam verdiend op 2-1. Het was niemand anders dan Pelle die voor de voorsprong zorgde. In het vervolg van de wedstrijd kon Feyenoord simpel standhouden.




Tags

agressiever binnenschuiven boetius indi kuip lens marcelo martins omschakeling optisch pelle schaken scherper standhouden topper troefde vallend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez gio kasperk kloese lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wieffer willykment