Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario van der Ende: 'aardbeving in De Kuip'

23 februari 2013 07:19

Oud-scheidsrechter Mario van der Ende komt in De Telegraaf aan het woord over de unieke sfeer in De Kuip. Zonder aarzeling plaatst de Hagenaar het stadion van Feyenoord met het rood-witte legioen in de topvijf van meest intimiderende en meest indrukwekkende voetbaltempels in de wereld. „En ik ben ook bij Fenerbahçe, Manchester United en Real geweest.”

"Ik heb nooit een aardbeving meegemaakt. Maar als je vlak voor een topwedstrijd van Feyenoord in de betonnen gang onder het stadion staat en De Kuip zit vol, dan voel je alles trillen. Alles om je heen beweegt. Je staat daar als scheidsrechter met de spelers stil en je moet die trap nog op. Als je die ene minuut daar hebt meegemaakt, weet je op z’n minst wat de mensen in Groningen recent hebben gevoeld tijdens die aardschokken.”
Tags

kuip aardbeving ende aardschokken aarzeling betonnen beweegt fenerbahce groningen hagenaar intimiderende legioen plaatst telegraaf topvijf trillen voetbaltempels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen bane bannis berghuis bozenik danall diemers fer geertruida haps hassel heerenveen jahanbakhsh joh kokcu linssen malacia north ramesoe senesi sinistera slot til toornstra trauner vakkiek veerman vente willykment