Transparent
Inloggen
Sluiten

Pellè: 'Die 17 goals voor mij geen verrassing'

22 februari 2013 10:01

In het uitgebreide interview van Sp!ts met Graziano Pelle laat de Italiaan weten van iedereen zelf het minst verrast te zijn met zijn 17 doelpunten tot nu toe dit seizoen. "Ik weet dat ik doelpunten maak als ik speel. Iedereen kijkt graag naar de statistieken uit mijn verleden, maar ik mocht vaak maar tien minuutjes invallen. Daarom ben ik naar Feyenoord gekomen, hier kan ik hele wedstrijden spelen en mijn kwaliteiten benutten. Ik ben lang, kan goed koppen, ben sterk, met links schiet ik bijna net zo goed als met rechts. Bovendien wist ik in het begin dat ik fouten mocht maken van de trainer. Ik hoefde niet bang te zijn dat ik gewisseld zou worden na het missen van een kans. Alles bij elkaar opgeteld kan ik nu doen waar ik goed in ben: doelpunten maken. Dus om eerlijk te zijn is het voor mij geen verrassing dat ik nu al 17 treffers achter mijn naam heb staan."

Het uitgebreide interview met Pelle lees je in Sp!ts




Tags

pelle graziano italiaan minuutjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda