Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep: Zondag 90 minuten chaos op de tribunes

21 februari 2013 18:37 - FRL

Beste Feijenoorders,

Aanstaande zondag staat misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma: PSV-thuis. Of het nu een bekerwedstrijd in 1991 of 2008 is, een UEFA-cup wedstrijd in 2002 of een competitiewedstrijd in 2011, er hangt vaak een speciaal randje om deze wedstrijd. Zo ook aanstaande zondag. Voor ons is het de laatste kans om mee te blijven doen in de race voor het kampioenschap en voor PSV is het misschien wel ‘dé kampioenswedstrijd’.

De spelers zullen alles op alles gaan zetten om het verlies van zondag goed te maken en kunnen daarbij alle steun gebruiken. Niet zoals de laatste wedstrijden waarbij alles van een leien dakje ging en de support vanaf de tribunes mede daardoor minder was, maar gewoon 90 minuten lang chaos op de tribunes. Een ouderwetse heksenketel zoals alleen onze stijf uitverkochte Kuip dat kan zijn. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat de serie ongeslagen thuiswedstrijden wordt doorgezet en de hoop op het kampioenschap blijft bestaan!

We roepen daarom elke Feijenoorder op om naast alle spandoeken voor het behoud van De Kuip ook op eigen wijze een bijdrage te leveren aan de onvoorwaardelijke support vanaf de tribunes. Doe je sjaal om, haal je spandoek van de muur en neem die oude vlag weer eens mee. Wat ons betreft neem je alles mee, van opblaasbananen tot aan strandballen. Zingend en schreeuwend staan we massaal als twaalfde man achter Feyenoord. Feyenoord-thuis, gekkenhuis!

Met rood-witte groet,

FRL

Meer op FRL




Tags

chaos kuip dakje doorgezet feijenoorder feijenoorders frl gekkenhuis groet heksenketel kampioenswedstrijd leien muur opblaasbananen ouderwetse schreeuwend sjaal spandoek stijf strandballen twaalfde uefa vlag zingend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer