Pijnlijk verlies Feyenoord in Zwolle: 3-2

17 februari 2013 16:27

Feyenoord heeft zondagmiddag pijnlijk verlies geleden in Zwolle. De ploeg stond na 5 minuten al met 2-0 achter. Dat was Feyenoord nog nooit in de historie overkomen. Bij rust stond het wel weer 2-2 door twee doelpunten van Pelle. Uiteindelijk ging de ploeg echter alsnog met 3-2 de boot in.

Na zes minuten stond het al 2-0 voor PEC. Eerst was er een mazzeltje voor PEC dat een voorzet via Pelle in de goal verdween. Vervolgens was het Lachman die voor de 2-0 zorgde. Vlak na het half uur sloeg Pelle weer eens toe. Hij maakte zijn fout goed door met een omhaal de 1-2 te maken. Een minuut later zorgde hij zelfs voor de 2-2. Feyenoord leek daarmee met de schrik vrij te kunnen komen. De ploeg had nog bijna een uur voor de winnende treffer.

De kansen kwamen er voor Feyenoord op de winnende. Immers, Vilhena, Martins Indi Verhoek en Pelle kregen allen kansen. Aan de andere kant bleef ook PEC gevaarlijk. Eerst redde Mulder nog op een inzet van Avdic. Later ging hij echter in de fout bij een corner. Die tegentreffer kwam Feyenoord uiteindelijk niet meer te boven.