Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel: Van Gastel zal bij vertrek Koeman zeker een kandidaat zijn om hem op te volgen

14 februari 2013 11:51 - BNR

Feyenoord's assistent-trainer Jean-Paul van Gastel is een goede opvolger van trainer Ronald Koeman. Dat zegt Martin Van Geel, technisch directeur van Feyenoord, bij BNR.

Van Geel: "We zullen altijd voor de allerbeste kandidaat gaan voor Feyenoord"
Ronald Koeman verlengde in januari zijn contract tot medio 2014 en noemde Van Gastel eerder al een geschikte opvolger. Ook de technische directeur ziet in Van Gastel een potentiële hoofdtrainer van Feyenoord. "Hij zal in ieder geval kandidaat zijn. Op het moment dat Ronald ooit zal vertrekken, laten we hopen dat het nog lang gaat duren, zal Jean-Paul van Gastel een kandidaat zijn."

Dat wil niet zeggen dat hij de enige kandidaat is, legt Van Geel uit. "Die weeg je dan ten opzichte van andere kandidaten. We zullen altijd voor de allerbeste kandidaat gaan voor Feyenoord. Maar Jean-Paul heeft heel veel dingen die een nieuwe hoofdtrainer/coach van Feyenoord zou moeten beheersen. We gaan voor het beste maar hij zal een kandidaat zijn."

Meer op BNR




Tags

gastel koeman bnr potentiele

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.705 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bullaude candelaria dortmund excelsior fcb hamas hancko jong kabinet kasperk kraaij liverpool middenveldert minteh nederland oppositie plasterk rechtse sahin sem slot steijn twente wieffer wilders willykment yoda zetels