Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord biedt passe partout met korting voor thuisduels in maart en april

12 februari 2013 20:32 - Feyenoord.nl

Feyenoord introduceert voor de belangrijke thuiswedstrijden tegen FC Utrecht, VVV-Venlo en Vitesse een passe partout, waardoor supporters deze duels met fikse korting kunnen bezoeken. Kies je voor een passe partout, dan bezoek je deze drie wedstrijden voor de prijs van twee! Je ontvangt de passe partout in de vorm van een seizoenkaart, zodat je niet elke wedstrijd met een aparte dagkaart naar binnen hoeft.

De eerstvolgende thuiswedstrijd die met de passe partout is te bezoeken is die tegen FC Utrecht, die op zondag 17 maart om 14.30 uur wordt gespeeld. De passe partout geeft vervolgens ook toegang tot de wedstrijden tegen VVV-Venlo (vrijdag 5 april om 20.00 uur) en Vitesse (zondag 21 april om 16.30 uur).

De passe partout is beschikbaar vanaf € 55,- en voor kinderen al vanaf € 20,-. Kijk op www.feyenoord.nl/tickets voor meer informatie of om direct een passe partout te bestellen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

partout passe korting utrecht vitesse vvv dagkaart introduceert kies kinderen seizoenkaart toegang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda