Transparent
Inloggen
Sluiten

Ebi Smolarek positief over uitkomst medische controle in Polen; Selectie voor Rzasa

29 april 2002 22:11

Verslaggever: RvN

Gisterenmorgen meldden wij al dat Smolarek naar Polen moest voor een medische keuring door de Poolse bondsarts om te bekijken of hij een reeele kans had op het behalen van het WK of dat de Poolse bondscoach een vervanger op moet roepen. De officiele Fanpage van Smolarek meldt vandaag na contact met Smolarek zelf dat de medische controle waarvoor hij vanmorgen in gezelschap van de Feyenoord clubarts vertrok, positief is verlopen. Woensdag zal hij de training hervatten en zal hij continu in contact blijven met de Poolse bondsarts over zijn vorderingen.

Smolarek werd nog niet geselecteerd voor de maar liefst 24 personen tellende selectie voor de oefeninterland tegen Estland. Feyenoord's linksback Rzasa werd wel geselecteerd en krijgt dus opnieuw een kans zich in de WK selectie te spelen. De wedstrijd staat voor 18 mei op het programma.

Meer op
Tags

smolarek polen rzasa bondsarts ebi clubarts estland fanpage gezelschap gisterenmorgen keuring meldden oefeninterland reeele tellende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.773 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bullaude dahl democraten geertruida gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez nieuwkoop nomination primary priske roma sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump walemark zerrouki