Transparent
Inloggen
Sluiten

Ebi Smolarek positief over uitkomst medische controle in Polen; Selectie voor Rzasa

29 april 2002 22:11

Verslaggever: RvN

Gisterenmorgen meldden wij al dat Smolarek naar Polen moest voor een medische keuring door de Poolse bondsarts om te bekijken of hij een reeele kans had op het behalen van het WK of dat de Poolse bondscoach een vervanger op moet roepen. De officiele Fanpage van Smolarek meldt vandaag na contact met Smolarek zelf dat de medische controle waarvoor hij vanmorgen in gezelschap van de Feyenoord clubarts vertrok, positief is verlopen. Woensdag zal hij de training hervatten en zal hij continu in contact blijven met de Poolse bondsarts over zijn vorderingen.

Smolarek werd nog niet geselecteerd voor de maar liefst 24 personen tellende selectie voor de oefeninterland tegen Estland. Feyenoord's linksback Rzasa werd wel geselecteerd en krijgt dus opnieuw een kans zich in de WK selectie te spelen. De wedstrijd staat voor 18 mei op het programma.

Meer op




Tags

smolarek polen rzasa bondsarts ebi clubarts estland fanpage gezelschap gisterenmorgen keuring meldden oefeninterland reeele tellende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda