Transparent
Inloggen
Sluiten

Brard: 'nog geen beslissing genomen, maar hierover moet ik wel nadenken'

11 februari 2013 07:08

Stanley Brard bevestigde in De Telegraaf een mega-aanbieding uit Azerbeidzjan ontvangen te hebben. Hij is gevraagd om voor FC Gabala de jeugdopleiding te gaan opzetten. Feyenoord wil er alles aan doen om Brard te behouden, maar realiseert zich dat het de oud-speler gegund is om na zoveel jaar alles opzij te hebben gezet voor de jeugd en het opleiden van jonge trainers in de herfst van zijn loopbaan na te denken over de kans die zich nu voordoet.

Brard bevestigde gisteravond dat hij is benaderd vanuit Azerbeidzjan, waar ook de Engelse oudprof Tony Adams onder contract staat. „Ik heb nog geen beslissing genomen, maar dit is wel iets waar ik over moet nadenken’’, erkent Brard, die op enig moment in zijn loopbaan nog graag een keer naar het buitenland wil gaan.




Tags

brard azerbeidzjan adams gabala mega oudprof telegraaf tony voordoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki