Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman geniet van Boëtius

10 februari 2013 18:59

Ronald Koeman liet tegenover De Telegraaf weten vandaag vooral genoten te hebben van Jean Paul Boëtius: 'het was genieten vandaag van Boetius. De extra klasse die hij heeft op deze leeftijd is prachtig om te zien. Ik vind het knap dat hij het elke week laat zien. Hij is pas 18 jaar, maar eigenlijk al gewoon basisspeler bij ons. Hij weet zijn niveau goed vast te houden. Dat valt vaak niet mee voor die jonge gasten.”

"Hij is eigenlijk uit het niets gekomen", glimlachte Koeman. "Ineens stond hij er, in oktober thuis tegen Ajax. Hij is met zijn snelheid en zijn behendigheid heel moeilijk te bespelen. Er valt bovendien nog veel winst bij hem te halen, zeker in zijn rendement en dreiging naar de goal toe."




Tags

boetius koeman geniet behendigheid dreiging glimlachte telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda