Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel ziet geen heil in aanklacht tegen Vitesse

6 februari 2013 12:05

Martin van Geel laat in de nieuwe uitgave van Voetbal International weten er geen heil te zien om een klacht in te dienen tegen de handelswijze van Vitesse in de zaak Leerdam. Hij onderhandelde met technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse en bereikte een akkoord over de afkoopsom. De algemeen directeur weigerde uiteindelijk zijn handtekening te zetten.

"Dat heeft geen zin", zegt Martin van Geel over een mogelijke aanklacht. "Ted belde mij en deed een bod. Dan ga ik ervan uit dat ik praat met iemand die daartoe bevoegd is. Als ik hem nou als eerste zou hebben gebeld, had ik misschien moeten vragen met wie ik moest onderhandelen. Wat ik wel weet, is dat Vitesse dit niet netjes heeft gedaan.' Volgens de directeur denkt Leerdam daar precies hetzelfde over. Hij verlaat Feyenoord echter in de zomer toch voor Vitesse.




Tags

vitesse aanklacht heil leerdam ted bevoegd onderhandelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.529 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave