Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord knokt zich onder leiding van Bosvelt naar 3e plaats

28 april 2002 15:14

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft zich vanmiddag in een zenuwslopende wedstrijd verzekerd van de derde plaats en daarmee plaatsing voor de voorronde van de Champions League. In een bijzonder spannende wedstrijd trok een knokkend Feyenoord uiteindelijk met een 3-2 overwinning aan het langste eind tegen concurrent Heerenveen. Na een half uur spelen scoorden Bosvelt en Allback binnen 2 minuten tijd de 1-0 en 1-1. Vervolgens leek het noodlot voor Feyenoord toe te slaan toen de Japanner Ono tegen zijn tweede gele kaart opliep en het veld afmoest.

Dat ondertal werd in het begin van de tweede helft afgestraft door Lurling, 1-2. Paul Bosvelt stroopte vervolgens als aanvoerder zijn mouwen op en sleepte de ploeg er persoonlijk doorheen. De enorme inzet vand e aanvoerder werd beloond door twee schitterende doelpunten van Bosvelt waarmee hij Feyenoord langszij en vervolgens voorbij Heerenveen bracht.

Het laatste half uur was nog bijzonder spannend. Aan beide kanten waren kansen te noteren, maar het overtal van heerenveen was zeker niet te merken. Feyenoord was de betere ploeg en greep de overwinning dan ook terecht in eigen handen.

[wedstrijdverslag volgt later op deze site]

Meer op




Tags

bosvelt heerenveen afmoest allback knokkend langste langszij lurling mouwen noodlot noteren ondertal ono overtal stroopte vand voorronde wedstrijdverslag zenuwslopende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg