Transparent
Inloggen
Sluiten

[Foto's training] Schaken twijfelgeval voor Willem II uit

1 februari 2013 15:37 - Feyenoordtraining.nl

Ruben Schaken gaf vandaag tegenover Feyenoordtraining.nl aan dat het met het herstel van zijn blessure zeer goed gaat. Het meespelen in de wedstrijd tegen Willem II is echter nog twijfelachtig. Daryl Janmaat keerde vrijdag weer terug in de groep na zijn griep van afgelopen week.

De verdedigers werden onder handen genomen door Cor Adriaanse die aangesloten is in de inmiddels zeer uitgebreide technische staf. Op de trainingsvelden was het een drukte van belang, de verdedigers, aanvallers en middenvelders werden apart getraind. Mooi was natuurlijk na zoveel jaren weer het weerzien met oud Feyenoorder Henke Larsson.

Foto's van de training vind je op http://www.feyenoordtraining.nl

Meer op Feyenoordtraining.nl




Tags

foto schaken feyenoordtraining adriaanse daryl griep henke janmaat larsson ruben twijfelachtig weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda