Transparent
Inloggen
Sluiten

Dortmund plaats videowand in eigen stadion bij finale

27 april 2002 21:01

Verslaggever: RvN

Om de duizenden fans van Borussia Dortmund die geen kaartje konden bemachtigen (er waren meer dan 40.000 aanvragen) tocg tegenoet te kunnen komen, heeft Borussia Dortmund besloten haar eigen stadion te openen tijdens de finale en de supporters in het stadion de mogelijkheid te geven samen de finale te bekijken via een live-verslag op een videowand. Ook maakten de Duitsers al een feestprogramma bekend voor het geval de finale gewonnen wordt. Borussia Dortmund zal dan de dag na de finale in het centrum gehuldigd worden. Als de ploeg verliest zal het toch door de burgemeester op het gemeentehuis ontvangen worden.

Meer op




Tags

dortmund videowand duizenden feestprogramma gemeentehuis kaartje tegenoet tocg verslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda