Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - Heerenveen; afscheid Dudek

27 april 2002 13:01

Verslaggever: RvN

Zondagmiddag 13.00 uur speelt Feyenoord in De Kuip de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor de competitie. De wedstrijd zal een cruciale zijn voor plaatsing voor de Champions League. Bij een gelijkspel blijft het Heerenveen en Vitesse voor en moet Feyenoord het volgende week zondag afmaken. Bij winst is Feyenoord verzekerd van de derde plaats en daarmee voorronde van de Champions League. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Ben Haverkort.

Naast het doel van kwalificatie voor de voorronde van de Champions League staat de wedstrijd een beetje in het teken van het afscheid van Dudek van het Feyenoord publiek. Door omstandigheden was het daar tot spijt van de Pool nog steeds niet van gekomen en daarom komt hij mede op zijn eigen verzoek nu alsnog afscheid nemen rond de wedstrijd tegen Heerenveen.

Feyenoord kent nogal wat probleemgevallen. Ono is nog steeds een twijfelgeval, zijn meeselen wordt zaterdag op de training beslist. Smolarek, Loovens, Van Haaren, Collen, De Visser en Van Gobbel ontbreken. Van Hooijdonk kan zo goed als zeker gewoon meespelen na zijn rode kaart afgelopen donderdag aangezien de tuchtcommissie nog niet bij elkaar is gekomen.

Aan de kant van Heerenveen ontbreken Hansma, Klompe en Kokmeyer wegens blessures.

Meer op




Tags

heerenveen dudek voorbeschouwing voorronde collen gobbel haaren hansma haverkort hooijdonk klompe kokmeyer kuip kwalificatie loovens meeselen ono pool probleemgevallen smolarek tuchtcommissie visser vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda