Transparent
Inloggen
Sluiten

Het Legioen kiest nieuwe bestuurder

28 januari 2013 13:13 - Feyenoord.nl

Het Legioen gaat op zoek naar een nieuwe bestuurder. De in februari 2009 door de leden van Het Legioen verkozen Mark van Beek treedt per mei 2013 af, waardoor zijn positie in het bestuur van de officiële supportersclub van Feyenoord vacant wordt. Dat is te lezen in de nieuwe uitgave van Feyenoord Magazine. Leden van Het Legioen kunnen zichzelf kandidaat stellen voor deze (onbezoldigde) functie.

Het bestuurslid van Het Legioen is samen met de andere bestuursleden Mark Koevermans en Dick van Well verantwoordelijk voor alle bestuurlijke beslissingen met betrekking tot Het Legioen. Ook houdt het bestuur toezicht op het nakomen van gemaakte afspraken en zorgt het ervoor dat de financiën en het ledenbestand op orde zijn. Daarnaast denk je als bestuurslid mee over manieren om Het Legioen verder te laten groeien.

Leden van Het Legioen die interesse hebben om bestuurslid te worden, kunnen in het Feyenoord Magazine van de maand februari alles lezen over de te volgen procedure. Ook ontvangen alle leden deze week een persoonlijke mailing, waarin de procedure nader wordt toegelicht.

Het huidige bestuur van de Stichting Het Legioen draagt, met inachtneming van de profielschets die in Feyenoord Magazine is te lezen, vijf personen voor waarop de leden van Het Legioen kunnen stemmen. De kandidaat met de meeste stemmen zal toetreden tot het bestuur.

De vijf kandidaten op wie gestemd kan worden door leden van Het Legioen worden op 15 april a.s. bekend gemaakt via deze website. Van 15 tot en met 30 april kunnen Legioen-leden stemmen op de kandidaat van hun keuze. Op 1 mei wordt bekend gemaakt wie de meeste stemmen heeft gekregen en het bestuur van de Stichting Het Feyenoord Legioen zal complementeren.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

legioen bestuur bestuurder bestuurslid magazine procedure beek complementeren gemaakte inachtneming koevermans ledenbestand mailing nakomen onbezoldigde profielschets supportersclub toegelicht toetreden toezicht vacant well

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris