Transparent
Inloggen
Sluiten

Vormer: wij gaan meedoen om de bovenste plaatsen

28 januari 2013 08:16

De spelers van Feyenoord zijn ervan overtuigd dat ze in het laatste deel van het seizoen een beslissende rol gaan spelen in de top van de eredivisie. Het beste moet nog komen en wordt wellicht, net als vorig jaar, voor het laatst bewaard. „Alle titelkandidaten zitten na twintig wedstrijden dicht bij elkaar. Maar als ik zie hoe wij tegen de koploper – FC Twente – spelen, dan gaan wij meedoen om de bovenste plekken”, concludeerde Ruud Vormer tegenover De Telegraaf.

Daarbij komt het fraaie programma in de slotfase straks ook van pas. Feyenoord heeft van de top vijf Ajax en FC Twente nu al twee keer gehad. Vitesse (21 april) en PSV (24 februari) krijgt het nog in de eigen Kuip op bezoek. Het betekent dat de Rotterdammers de laatste tien duels tegen bijna louter clubs spelen die zesde of lager op de ranglijst staan.




Tags

vormer twente bewaard concludeerde eredivisie fraaie kuip telegraaf titelkandidaten vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda