Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk moet wachten op beslissing tuchtcommissie; Rzasa geschorst

26 april 2002 23:35

Verslaggever: RvN

Tomasz Rzasa heeft naar aanleiding van zijn vierde gele kaart, opgelopen in het duel tegen De Graaschap een automatische schorsing opgelegd gekregen voor het duel tegen De Graafschap. Aros is zijn logische vervanger zondag. Pierre van Hooijdonk is er waarschijnlijk wel bij. De tuchtcommissie is nog niet bij elkaar geweest en heeft dan ook nog geen schorsing opgelegd gekregen voor zijn rode kaart. Van Hooijdonk hoopt op clementie. Volgens de Feyenoord spits heeft hij Bot niet geslagen, maar trok hij zich los. Nadat Bot het aanvaneklijk een rode kaart vond zou hij na een gesprek met Van Hooijdonk van mening zijn veranderd en nu de Feyenoord spits willen steunen, zo meldt het AD.

Meer op




Tags

hooijdonk rzasa tuchtcommissie bot aanvaneklijk aros clementie graafschap graaschap tomasz

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda