Transparent
Inloggen
Sluiten

Topper tussen Feyenoord en FC Twente eindigt in 0-0

27 januari 2013 16:24

Feyenoord is in de topper tegen FC Twente op een 0-0 gelijkspel blijven steken. Feyenoord was een uur de betere ploeg, maar wist dat niet in de score tot uitdrukking te brengen. In de slotfase was FC Twente nog dichtbij een zege.

In een aardig begin zette Feyenoord FC Twente vast. Feyenoord kreeg diverse kansjes. De grootste was voor Immers die met een volley op de keeper schoot. Feyenoord verzuimde het overwicht in de eerste helft tot uitdrukking te brengen op het scorebord.

In de tweede helft ging Feyenoord op dezelfde voet door. Het leverde echter niet al teveel kansen op. Halverwege de tweede helft werd FC Twente sterker. De krachten gingen afnemen bij Feyenoord, waardoor FC Twente ruimte kreeg. Plots kwamen er kansen voor de Tukkers. Met name Fer was twee keer dichtbij om zijn oude ploeg pijn te doen. Hij verzuimde dat echter tot opluchting van geheel Feyenoord.




Tags

twente topper uitdrukking fer kansjes krachten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda