Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord waarschuwt fans voor drukte, weersomstandigheden, vertraging OV en sneeuw, ijs- en regenval van dak stadion

25 januari 2013 22:21

Feyenoord roept alle supporters die aanstaande zondag de thuiswedstrijd tegen FC Twente bezoeken op om in verband met de verwachte drukte op tijd af te reizen naar het stadion. Alle toegangspoorten van De Kuip zijn vanaf 13.00 uur geopend voor het publiek. Bezoekers dienen in verband met de actuele toestand op de Nederlandse wegen en de aangepaste dienstregelingen in het openbaar vervoer tevens rekening te houden met langere reistijd.

Gezien de huidige en verwachte weersgesteldheid raadt Feyenoord alle bezoekers aan om goed voorbereid op pad te gaan en warm gekleed naar het stadion te komen. Alle doorgaande wegen in en rondom het stadion zijn de afgelopen dagen zo goed als mogelijk vrij gemaakt van sneeuw en ijs. Feyenoord kan echter niet garanderen dat het volledige terrein sneeuw- en ijsvrij is. Alle bezoekers dienen er zodoende rekening mee te houden dat het in (de directe omgeving van) het stadion nog behoorlijk glad kan zijn, met name op de bordessen en de trappen.

Feyenoord wijst bezoekers van de wedstrijd er tot slot op dat door de verwachte dooi-inval van aankomend weekend het risico bestaat dat sneeuw en/of ijs op het dak van het stadion gaat schuiven en naar beneden kan vallen. Tevens bestaat de kans dat er vanuit de dakgoot water naar beneden stroomt, omdat de afvoerpompen in verband met ijsvorming niet kunnen draaien.
Tags

dak regenval vertraging waarschuwt aangepaste actuele afvoerpompen bordessen dakgoot dienstregelingen dooi doorgaande garanderen gekleed glad ijsvorming ijsvrij inval kuip openbaar raadt reistijd slot terrein toegangspoorten toestand twente vervoer water weersgesteldheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.601 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment