Transparent
Inloggen
Sluiten

De Vrij over onderhandelingen: 'Ik denk dat Feyenoord het sneller wil afhandelen dan ik'

24 januari 2013 20:44 - ELFVoetbal.nl

Feyenoord legt momenteel de ene na de andere succesvol doorgebroken jeugdspeler voor langere tijd vast. Stefan de Vrij zit nog in de wachtkamer, terwijl ook hij een uitstekende indruk maakt. In het nieuwe ELF Voetbal Magazine een openhartig interview met de verdediger en international.

"Ik wil nog niet naar een andere club", veegt hij direct de geruchten van tafel dat hij deze winterstop al zou verkassen. "Maar omdat ik sinds mei 2011 stappen voorwaarts heb gemaakt, weet ik dat het moment dichterbij komt waarop ik er wel klaar voor ben. Het kan snel gaan in het voetbal. Misschien over een halfjaar. Of over een jaar."

De Vrij wordt in zijn hart verscheurd door een tweeledig gevoel. "Als ik mijn contract zou verlengen, besef ik dat Feyenoord de kaarten in handen heeft. Als ik in een later stadium voel dat ik klaar ben voor de volgende stap, dan kunnen zij voor mij vragen wat ze willen. Aan de andere kant: in een voor Feyenoord en voor mij ideale situatie ga ik hier niet transfervrij weg. Maar dat moet ook weer niet ten koste van mezelf gaan. Die balans vinden, dat vind ik moeilijk. Uiteindelijk moet ik ook een keuze maken die mijn eigen belang dient."

"Ik denk dat Feyenoord het sneller wil afhandelen dan ik", gaat De Vrij openhartig verder. "Ik heb geen haast. Ik ben inmiddels aanvoerder van de club, international en voetbal hier als een van de langst zittende in de selectie. Dat hoop ik wel terug te zien in het contractvoorstel."

Toch staart De Vrij zich niet blind op bedragen. "Dat zou niet slim zijn. Daarom wil ik niet ergens heen waar ik het meest kan verdienen, maar wat het beste is voor mijn ontwikkeling. Ik wil niet de volgende speler zijn die te vroeg de stap naar het buitenland maakt voor het grote geld. (...) Ik zit hier al zolang, de club zit in mijn hart. Ik ben altijd fan geweest van Feyenoord. Ik blijf ervan genieten om te spelen in De Kuip."

Meer op ELFVoetbal.nl




Tags

openhartig blind contractvoorstel dichterbij haast halfjaar jeugdspeler kuip langst magazine staart stefan tweeledig veegt verkassen verscheurd voorwaarts wachtkamer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda